Dohmen Hair uit Kerkrade voor meer dan haar alleen

Bij Dohmen Hair in Kerkrade en Herzogenrath kunt u niet alleen terecht voor haarwerk voor dames en heren. U vindt bij ons ook toupetten, haaraanvullingen, Cyber Hair en een grote collectie bandana’s, caps, mutsjes, doeken en sjaals. Onze vakkundige medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor uw verhaal en uw wensen. Bekijk onze openingstijden of neem contact op voor het maken van een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op 045- 546 00 07, een mailtje sturen of het contactformulier invullen met uw vraag en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Privacy gegarandeerd

Onze haarwerkstudio heeft besloten spreekruimtes, zodat wij in alle rust en met waarborging van uw privacy uw wensen kunnen bespreken. Als u niet in staat bent om naar onze studio te komen, is het geen enkel probleem om een afspraak op locatie te maken. Wij komen graag bij u thuis, in een zorginstelling of ziekenhuis om daar uw wensen door te nemen of uw haarwerk af te passen.

Modellen en voorbeelden haarwerk

Bekijk een greep uit onze uitgebreide collectie modellen. Met een voorraad van ruim 900 modellen en de mogelijkheid tot maatwerk, is er altijd een oplossing voor uw vraag. Maak en afspraak en laat u informeren over de talloze mogelijkheden bij Dohmen Hair.

illustratie kalender

Haarwerk reserveren

Indien u het haarwerk niet direct nodig heeft, is het mogelijk om kosteloos een aantal modellen voor een bepaalde periode te reserveren. Wij houden uw gekozen modellen apart zodat u een keuze kunt maken als het moment komt dat u wel van een haarwerk gebruik wilt maken.

illustratie pakketje

Bestellen en levertijd

Met een collectie van ruim 900 kant en klare haarwerken, pruiken en toupetten, kunnen wij uw geselecteerde model vrijwel direct leveren (m.u.v. maatwerk) Is dit niet het geval en moeten we een model bestellen, dan bedraagt de levertijd twee werkdagen.

illustratie schaar en kam

Knippen en styling

Na aanschaf van het haarwerk knippen wij dit gratis in het gewenste model en zorgen ervoor dat de styling tot in de puntjes aansluit bij uw wensen. U kunt uw haarwerk zelf verzorgen met de producten van Dohmen Hair of professioneel door ons laten verzorgen.

Dohmen Hair Kerkrade
Holzstraat 130B 
6461 HS Kerkrade

045- 546 00 07


Dohmen Hair Herzogenrath

Dammstrasse 15

52134 Herzogenrath 

0049 - 2406 668 8302

Openingstijden Kerkrade:

Uitsluitend op afspraak

Openingstijden Herzogenrath:

Maandag 09:30 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 13:00