Haaraanvulling van Dohmen Hair uit Kerkrade is dé oplossing voor haaruitval

Dunner wordend haar, haarverlies en kalende plekken. Haarproblemen kunnen zich bij zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd voordoen. Afhankelijk van de oorzaak die het haarverlies heeft kan uw zelfvertrouwen behoorlijk aangetast worden. Tegenwoordig zijn er verschillende effectieve behandelingen om het haarverlies te verbergen. Met behulp van haaraanvulling kijkt u weer vol zelfvertrouwen in de spiegel en wordt het dunner wordende haar op natuurlijke wijze gecamoufleerd.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Geen kalende kruintjes meer

Dunner wordend haar kan zich onder meer uiten op uw kruin. Als u het gebruik van haargroeimiddelen niet ziet zitten en wanneer u het te vroeg vindt voor een cosmetische ingreep, dan kan haaraanvulling voor de kruin een oplossing bieden. Met behulp van een haarstukje of haaraanvulling in uw eigen haarkleur wordt het dunner wordende haar verborgen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van haarstukken voor dun haar die gemaakt worden van synthetische materialen of echt haar.

Hoe blijft het zitten?

De haaropvulling kan met tape, kleefvloeistof, clips of klemmetjes aan het eigen haar worden bevestigd. Onze ervaren haarwerkspecialisten doen dit op een professionele en deskundige wijze. Na de bevestiging is de aangebrachte haaraanvulling niet van uw eigen haar te onderscheiden.

Ja! Ik wil haaraanvulling

Toppik Hair Fibers

Met Toppik Hair Fibers heeft u een volle bos haar in 30 seconden. De haarvezels hebben dezelfde structuur als uw eigen haar. Door de directe en onopvallende hechting aan uw eigen haar, camoufleren ze de dunnere plekken in een oogwenk. U ziet dan ook direct een natuurlijk resultaat. En zelfs bij turbulent weer zoals regen en wind of tijdens het sporten kunt op de kwaliteit van Toppik Hair Fibers vertrouwen! Maak direct een afspraak en ontdek wat Toppik Hair Fibers voor u kan doen.

Toppik Hair Fibers

Toppik

Haaropvulling voor en na

Haaropvulling

illustratie kalender

Haarwerk reserveren

Indien u het haarwerk niet direct nodig heeft, is het mogelijk om kosteloos een aantal modellen voor een bepaalde periode te reserveren. Wij houden uw gekozen modellen apart zodat u een keuze kunt maken als het moment komt dat u wel van een haarwerk gebruik wilt maken.

illustratie pakketje

Bestellen en levertijd

Met een collectie van ruim 900 kant en klare haarwerken, pruiken en toupetten, kunnen wij uw geselecteerde model vrijwel direct leveren (m.u.v. maatwerk). Is dit niet het geval en moeten we een model bestellen, dan bedraagt de levertijd twee werkdagen.

illustratie schaar en kam

Knippen en styling

Na aanschaf van het haarwerk knippen wij dit gratis in het gewenste model en zorgen we ervoor dat de styling tot in de puntjes aansluit bij uw wensen. U kunt uw haarwerk zelf verzorgen met de producten van Dohmen Hair of professioneel door ons laten verzorgen.

Dohmen Hair Kerkrade
Holzstraat 130B 
6461 HS Kerkrade

045- 546 00 07


Dohmen Hair Herzogenrath

Dammstrasse 15

52134 Herzogenrath 

0049 - 2406 668 8302

Openingstijden Kerkrade:

Uitsluitend op afspraak

Openingstijden Herzogenrath:

Maandag 09:30 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 13:00