Dohmen Hair, voor deskundig advies over haarwerk in de regio Kerkrade

Naast pruiken en haarwerk van natuurlijk haar, kunt u bij Dohmen Hair ook terecht voor producten van Cyber Hair. Cyber Hair is een kunstvezel met de kwaliteiten van echt haar. Het neemt vocht op, is vederlicht, kleurecht, vormvast in model en krul, en heeft een lange levensduur. Een groot voordeel van Cyber Hair is het feit dat de kleur niet verkleurd door zon, chloor- of zoutwater. Wilt u meer weten over Cyber Hair, neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Is Cyber Hair iets voor u?

Door de lichtgewicht kap en buitengewone pasvorm is haarwerk van Cyber Hair uitermate geschikt voor actieve personen. Douchen, zwemmen, sporten en zelfs naar de sauna gaan is geen enkel probleem. Het haarwerk is lichtgewicht, luchtdoorlatend en handgeknoopt. Dit maakt dat deze haarsoort lastig van echt haar te onderscheiden is. 


Het in model brengen van het Cyber Hair is eenvoudig en bovendien verkleurt deze haarsoort nooit. Een haarwerk van Cyber Hair is krulvast, dat wil zeggen dat het gemakkelijk in model blijft zitten, maar niet eenvoudig te stylen is met föhn of krullers. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden in onze haarstudio.

vrouw kaal Voor

Voor

vrouw zwembad haarwerk Na

Na

man kaal achterkant Voor

Voor

man haarwerk achterkant Na

Na

De op deze pagina getoonde modellen geven slechts een indruk van onze uitgebreide collectie. Cyber Hair is maatwerk, wij kunnen alles op uw wensen afstellen. Maak direct een afspraak en wij laten u graag de mogelijkheden zien.

illustratie agenda

Haarwerk reserveren

Indien u het haarwerk niet direct nodig heeft, is het mogelijk om kosteloos een aantal modellen voor een bepaalde periode te reserveren. Wij houden uw gekozen modellen apart zodat u een keuze kunt maken als het moment komt dat u wel van een haarwerk gebruik wilt maken.

illustratie pakketje

Bestellen en levertijd

Met een collectie van ruim 900 kant en klare haarwerken, pruiken en toupetten, kunnen wij uw geselecteerde model vrijwel direct leveren (m.u.v. maatwerk). Is dit niet het geval en moeten we een model bestellen, dan bedraagt de levertijd twee werkdagen.

illustratie schaar en kam

Knippen en styling

Na aanschaf van het haarwerk knippen wij dit gratis in het gewenste model en zorgen ervoor dat de styling tot in de puntjes aansluit bij uw wensen. U kunt uw haarwerk zelf verzorgen met de producten van Dohmen Hair of professioneel door ons laten verzorgen.

Dohmen Hair Kerkrade
Holzstraat 130B 
6461 HS Kerkrade

045- 546 00 07


Dohmen Hair Herzogenrath

Dammstrasse 15

52134 Herzogenrath 

0049 - 2406 668 8302

Openingstijden Kerkrade:

Uitsluitend op afspraak

Openingstijden Herzogenrath:

Maandag 09:30 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 13:00