Haarwerken, pruiken en toupetten van Dohmen Hair in Limburg

Pruiken en toupetten Limburg

Haarverlies en kaalheid. Door ziekte, genetische bepaling of leeftijd. Wat de oorzaak ook is, niemand is er blij mee. Bij Dohmen Hair in Limburg begrijpen we hoe belangrijk uw haar voor u is. Want hoe cliché het ook klinkt, als uw haar goed zit, voelt u zich beter. Onze haarwerken zijn niet van echt haar te onderscheiden. Kom langs bij Dohmen Hair in Limburg en laat u adviseren door de haarwerkspecialist over haarwerken zoals pruiken en toupetten.

Verhul haaruitval met toupetten van de haarwerkspecialist in Limburg

Kale plekken op uw hoofd zijn met een toupet simpel te verbergen. Het is een haarstuk dat zowel mannen als vrouwen makkelijk over het eigen haar kunnen dragen. Dit haarwerk is ook een ideaal middel om dunner wordend haar voller te maken.

Bekijk een selectie haarwerken

Uitgebreide budgetcollectie haarwerken Limburg

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een mooi haarwerk kan krijgen. Daarom hebben we een budgetcollectie van pruiken en toupetten. Dit zijn modellen waarvoor u bij uw verzekering niets hoeft bij te betalen. 

Advies over pruiken en toupetten?

Bezoek de gecertificeerde haarwerkspecialisten van Dohmen Hair als u op zoek bent naar haarwerken en pruiken in Limburg. Wij bespreken al uw wensen en laten u verschillende haarwerken zien en uitproberen. Is langskomen geen optie? Dan komen wij kosteloos met diverse modellen pruiken of toupetten naar u toe. In het ziekenhuis of bij u thuis.

Maak direct een afspraak