Het allerbeste in  dames- en herenpruiken  en pruikverzorging
Uw haarwerkspecialist
in Limburg !

Als het om haarwerken gaat zijn wij de specialist in Limburg !

Bij Dohmen Hair in Kerkrade en Herzogenrath koopt u niet alleen pruiken voor heren en dames. U vindt bij ons ook toupetten  en haaraanvullingen, CYBERHAIR,en een grote collectie bandana’s, caps, mutsjes en sjaals. In onze haarwerkstudio nemen wij de tijd voor u en bespreken wij uw wensen in een aparte bespreekruimte. Uw privacy wordt bij ons gewaarborgd. Kunt u niet naar de haarwerkstudio komen, dan bezoeken wij u thuis of in het ziekenhuis. Dit is een gratis service en service staat bij ons op de eerste plaats.

De voordelen bij Dohmen Hair

De op deze pagina getoonde modellen geven slechts een indruk van onze uitgebreide collectie. Als u een afspraak met ons maakt, kunt u zich hier vooraf een beeld vormen.

Reserveren

Reserveren

Een haarwerk tijdelijk reserveren is bij Dohmen Hair geheel kosteloos. Bij uw eerste bezoek kiest u 2 à 3 haarwerken uit. Deze haarwerken reserveren wij voor u tot dat uw haar begint uit te vallen.

Levering

Levering

Meestal  hebben wij uw model op voorraad. Indien  uw model  besteld  moet worden, dan  is de levertijd  2 dagen.

Styling

Styling

Na aanschaf van het haarwerk, knippen wij dit gratis in het gewenste model en zorgen we ervoor dat de styling tot in de puntjes aansluit bij uw wensen. U kunt  uw haarwerk zelf  verzorgen met de producten van Dohmen Hair of wij verzorgen uw haarwerk professioneel.