Het allerbeste in  dames- en herenpruiken  en pruikverzorging
Uw cyberhair specialist
in Limburg !

Als het om uw Cyberhair gaat zijn wij de specialist !

Cyberhair is een revolutionaire vezel, met een structuur die niet te onderscheiden is van echt haar. Dat levert een aantal enorme voordelen op. Cyberhair is kleurecht, neemt vocht op, voelt vederlicht, blijft in model en is duurzaam. Of het  haar nu droog of nat is, cyberhair voelt aan alsof het uw eigen haar is. Douchen, zwemmen, sporten, zelfs sauna is geen enkel probleem. Kortom, met een haarwerk van cyberhair zijn de mogelijkheden onbeperkt. Cyberhair is alleen leverbaar als maatwerk!

cyberhair

Voor

Cyberhair

Na

cyberhair

Voor

Cyberhair

Na

De op deze pagina getoonde modellen geven slechts een indruk van onze uitgebreide collectie. Als u een afspraak met ons maakt, kunt u zich hier vooraf een beeld vormen.

Reserveren

Reserveren

Een haarwerk tijdelijk reserveren is bij Dohmen Hair geheel kosteloos. Bij uw eerste bezoek kiest u 2 à 3 haarwerken uit. Deze haarwerken reserveren wij voor u tot dat uw haar begint uit te vallen.

Levering

Levering

Meestal  hebben wij uw model op voorraad. Indien  uw model  besteld  moet worden, dan  is de levertijd  2 dagen.

Styling

Styling

Na aanschaf van het haarwerk, knippen wij dit gratis in het gewenste model en zorgen we ervoor dat de styling tot in de puntjes aansluit bij uw wensen. U kunt  uw haarwerk zelf  verzorgen met de producten van Dohmen Hair of wij verzorgen uw haarwerk professioneel.